Начало » България » Равносметка в края на годината: Кои са най-горещите българки за 2016 (СНИМКИ+ВИДЕО)

Равносметка в края на годината: Кои са най-горещите българки за 2016 (СНИМКИ+ВИДЕО)

Българките често заемат завидни позиции в класации за красота и сексапил. Мнозина вероятно кимат одобрително, други се усмихват скептично на твърдението. У нас красотата на българката е тема, по която със сигурност всеки има своето мнение, но хубавите момичета дават основания за национална гордост и за положителни емоции, съобщава “Дарик”.

Избирането на Марина Войкова за „Мис България” миналата година породи полемики. Тя сподели, че не се вглежда в коментарите за себе си.

Марина Войкова

1481971904-2

И по подобаващ начин затвори устата на онези, които я одумваха, като не просто се представи достойно, а грабна короната на конкурса “Мис Планет 2016”. Марина Войкова спечели в конкуренция с над 40 участнички от 25 държави, сред които Филипини, Малайзия, Португалия, Холандия, Китай, Сингапур, Бразилия, Шри Ланка, Украйна, Русия, Гърция, Бразилия. Марина сподели, че състезанието, което се проведе в морската столица на Грузия – Батуми, е било много оспорвано.

В конкурса участничките дефилираха в тоалети на дизайнерите от своите държави, а Марина се представи в шопска носия, което вероятно й е помогнало за титлата. Тя е категорична, че короната не е само нейна, а на цяла България.

 

Отново на върха: Българка спечели конкурс за красота в Индия

1481971904-3

 

 

Българка спечели и конкурса Miss Top of the World тази година. Елизабет Методиева победи в надпревара на красотата в индийската столица Ню Делхи. Щастливата победителка развя българския флаг, след като прикова погледите както с впечатляващ вечерен тоалет, така и в народна носия под звуците на „Излел е Дельо хайдутин”.

 

 

 

 

 

 

Брат и сестра станаха “Мистър и Мис България Свят”

През лятото станахме свидетели и на любопитен прецедент в конкурсите за красота. 26-годишната Галина Михайлова спечели титлата „Мис България Свят”. До излизането си на сцената на конкурса, тя никога не се е занимавала с мода, но пък грабна журито и публиката. Още по-любопитно е, че короната на главата на Галина сложи брат й Калоян, който преди това стана „Мистър България Свят” за тази година, а той също попаднал случайно в надпреварата.

В края на годината бе избрана и „Мис България 2016″, която ще представи страната ни на конкурса „Мис Планет”. 1481971904-4

С титлата бе коронясана варненката Габриела Кирова. Габриела Кирова признава, че от малка е била впечатлена от състезанията между красавици

и е мечтаела да спечели титлата. Габриела от малка мечтаела да стане „Мис България” Дано да повтори и успеха на Марина Войкова.

 

 

 

 

 

 

Марина Георгиева1481971904-1

На традиционния фестивал на киселото мляко в Момчиловци о
баче триумфира българка. Красавицата Марина Георгиева от Варна покори върха в конкурса за красота, който е част от събитията за празниците, в Родопите.

 

И в края на годината – обичайното време за равносметки, своеобразното теглена на чертата показва, че красивите български момичета са представили достойно страната ни през 2016 г.

 

 

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE