Начало » PR публикации » 7 Причини да обичате застрахователния брокер повече от половинката си

7 Причини да обичате застрахователния брокер повече от половинката си

застрахователна компанияВ отношенията с най-близките ни често възникват множество разногласия, противоречия, да не говорим за скандалите, които вгорчават живота. Понякога разочарованието от поведението на половинката ни отчайва повече, отколкото е необходимо и ни оставя в заблудата, че хармонията в общуването е илюзия…

За да опровергаем това, подбрахме седем забавни причини – като доказателство, че елементарните нужди от внимание лесно могат да бъдат задоволени, а хармонията в общуването е постижима и ще я потърсим на едно неочакваното място – в офиса на застрахователния брокер.

1.Не си намира оправдания

Не са ли оправданията най-досадното нещо на света? Особено, когато става въпрос за връзки! Често повтарящите се извинения в един момент започват да губят стойност. Застрахователният брокер, от друга страна, не търси оправдания и извинения, а решения. Всъщност неговата основна задача е да намира и да ви угажда.

2.Пести парите и времето ви

На всички ни е писнало от сребролюбци, златотърсачи и всякакви други любители на благородни метали, но, за жалост, сблъсъците с тях са неизбежни… Застрахователният брокер знае кое е ценно за вас – парите и времето. Затова в търсенето на подходящо застрахователно предложение, според потребностите ви, се стреми да намери възможно най-изгодното възможно най-бързо. Поради икономичността си, първото, за което ще ви осведоми, са промоциите на пазара.

3.До вас е в трудните моменти

Винаги можете да разчитате на него, когато сте в беда. При изплащане на щети върху полица или при нужда от по-добри условия на договор – той е вашият застрахователен герой, който ви подкрепя, а, ако се наложи, дори ви защитава.

4.Предпочита ви пред приятелите си

Съмнителните нощни излизания с приятелите, с които така и не сте се запознали още, са в миналото. Застрахователният брокер винаги иска да ви запознае с „дружките” си – застрахователните компании, с които поддържа близки партньорски отношения. Нещо повече – той винаги е на ваша страна и ще предпочете да защити вашите интереси, пред техните.

5.Интересува се от всичко, свързано с вас

Не само ви изслушва и задава въпроси, но и не се преструва, че му е интересно да научи повече за вас! Докато търси подходящото застрахователно предложение, се нуждае от колкото се може повече информация за вас и нуждите ви, за да ги удовлетвори. Той действително иска да ви опознае!

6.Притежава правилно отношение и подход към вас

Вероятно имате чувството, че не винаги са се отнасяли с вас както заслужавате, не само в личния живот, но и в работа. Застрахователният брокер никога няма да ви накара да изпитате подобни негативни емоции. Вие винаги сте на първо място в списъка с приоритетите му – от него ще получите вниманието, от което имате нужда, отговори на всичките ви въпроси и решения за всичките ви притеснения.

7.Винаги си вдига телефона!

С него няма да изпитвате съмнението, че върши нещо нередно зад гърба ви. Винаги е на линия, когато го потърсите, готов да отговори на въпросите ви, без да свежда поглед към земята, да сменя внезапно темата или да бърза да излезе от стаята. Една от основните му цели е да получите сигурността и спокойствието, които желаете и които заслужавате.

Ако си търсите надежден застрахователен брокер, доверете се на професионалистите от I&G Brokers.

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE