Начало » Крими » Арестуван полицай за каналджийство на пъпа на София

Арестуван полицай за каналджийство на пъпа на София

Младен МариновЗа съжаление, има задържан граничен полицай, може да има и други, обяви главният секретар на МВР Младен Маринов за операцията в столицата, при която бе задържан служител на органите на реда по време на сделка за прекарване на мигранти. Това стана бул. “Ал. Стамболийски” снощи. В акцията за участвали ДАНС и вътрешното звено на полицията.
Без участието на вътрешни хора не може има канал на летището, а не можем да си позволим такъв, продължи главен комисар Маринов пред БНР.

Начело на групата е бил чужд гражданин, който се е пазарял с двама незаконно пребиваващи без документи. Задържаните са били следени от дълго време, за да може да бъдат хванати в точен момент.

Главният секретар Младен Маринов обяви, че веригата при трафикантите трудно се възстановява, когато една част от нея бъде извадена от строя. Затова в момента цените скачат. За член на семейство се искат между 500 и 1000 евро.

Той заяви, че нещата ще станат още по-трудни, когато се изгради оградата. И даде пример с хванатите пратки хероин и цигари при действията между полицията и митниците. “Това е в следствие на щателните проверки”, каза Маринов.

“Обхванали сме всички групи в Слънчев бряг, които се занимават с разпространение на наркотици”, каза още главният секретар.
Източник: standartnews.com

Твоят коментар

Напиши отговор

Your email address will not be published.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE