Начало » Горещо » Злосторен слух разбил напълно живота на Никол Станкулова

Злосторен слух разбил напълно живота на Никол Станкулова

Никол Станкулова

Никол Станкулова, синоптичката на Нова телевизия най-вероятно ще се сбогува с мераците си за сватба през това лято. Хубавата синоптичка, чакаща вече втора година предложение за брак от приятеля си – милионерския син Тодор Минев, е на път да промени статуса си от обвързана на неангажирана.

Причината за безспокойствието и идва от обявяването на премиерата на скандалния нов роман на Венета Райкова. Бившата водеща уточни, че героите в книгата й не са действителни лица, а събитията са измислени, но въпреки това, тя успя да засегне част от бившите си колеги в Нова телевизия.

Една от тях е Никол Станкулова. В романа на Венета Райкова са описани креватните подвизи на “синоптичката с буклите”, благодарение на които се е осигурила стабилни позиции в медията.
Приятелят на Станкулова, разбираемо, не останал никак доволен от всичко това. Минев директно й казал, че докато вървят вървят тези слухове, не може да си позволи да се появява на публични места с нея.
Никол била ужасена от реакцията на гаджето си и дори била на крачка да предложи двамата да си починат от отношенията – деликатен начин да покаже, че е обидена от неговото съмнение във верността й, пише седмичник.

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE