Начало » Крими » Трима българи арестувани в Турция за точене на карти

Трима българи арестувани в Турция за точене на карти

точене на картиПолицията в Измир е арестувала трима български граждани – Панайот Павлов, Манол Томов и Радостин Дончев, за източване на банкомати, съобщават турските медии.

Полицията е предприела проследяването им по сигнал и е установила, че те са поставили копирни устройства за карти в банкомати в района Каршъяка на Измир. Действията им са били регистрирани на уличните камери.

След като са установили самоличността на тримата, полицаите ги арестували, при опит да приберат копирните устройства. Според разследването българските граждани влезли в Турция на 15 юни през ГКПП Дерекьой-Малко Търново и се настанили в хотел в Алиага.

При обиска на полицията в хотелските стаи са открити девет броя копирни устройства за банкомати, чипове, мобифони, както и лаптопи. Арестуваните признали, че внесли копирните апарати през митницата, като ги скрили в лаптопите.

Задържаните допълват, че за да не бъдат разкрити от полицията са възнамерявали да теглят пари от банкоматите в България. Съдът е постановил тримата българи да бъдат задържани в затвора по обвинение за източване на банкомати.
Източник: standartnews.com

Твоят коментар

Напиши отговор

Your email address will not be published.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE