Начало » PR публикации » Nickname net- Изпревари съседа

Nickname net- Изпревари съседа

Nickname net е създадена през 2010г и разполага с високоскоростна оптична мрежа за пренос на данни, използваща най-съвременните технологии. Това са оптична свързаност до дома (Fiber-to-the-home FTTH) и оптична свързаност до сградата (Fiber-to-the-building FTTB).

Така наречената FTTB мрежа достига до сградата ви, което гарантира чиста преносимост на сигнала, надеждност и висока защита на данни. Текущото обновление на мрежата и възможността за FTTH позволява драстично по-високи скорости и надеждност.

При FTTH няма междинни устройства – няма причина за аварии по трасето, а оптичното влакно у дома позволява услуги до 200Мbit с възможност за по-високи скорости по заявка.

Широколентовата технология осигурява неограничена среда за пренос на данни. Цялото активно оборудване на nickname net e на водещи световни производители за телекомуникационно оборудване и технологии за предаване на данни,глас и видео посредством оптични влакна като Cisco Systems, Huawei, Extreme Networks и други.

Всичко това позволява на NICKNAME NET да предоставя на клиентите си услуги с отличително високо качество и надеждност,задоволявайки и най-високите изисквания на потребителите – големи корпоративни клиенти, фирми от малък и среден бизнес и домакинства.

Ние предлагаме:

HD кабелна телевизия

Интернет и HD кабелна

HD кабелна телевизия

Светкавичен Интернет 100Mbit само за 20лв

За да се запознаете детайлно нашите пакети натиснете ТУК

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE