Балотели е гол

Снощи Марио Балотели беше най-добрият играч на Италия, като поведе своите съотборници към равенство 2:2 срещу Бразилия с феноменален гол, който изравни резултата в 57-та минута с превъзходен удар от 25 метра.

В този момент стана ясно, че световните медии ще запълнят пространството с хвалебствия за представянето на възродената звезда на Милан, но скандалджията се погрижи да влезе в новините и с поведението си. Шокиращо, нали?

В микс зоната футболистите на двата отбора даваха интервюта за десетките медии, които отразяваха мача между Италия и Бразилия, а моментът, в който беше запечатана поредната изцепка на Балотели, беше по време на интервюто на Неймар.

Супер Марио реши да се поразходи из микс зоната, за да обере поздравленията на всички в щаба на Италия, от журналисти и дори от съперници.

Дотук нищо нередно, но хората, с които Марио си говореше, бяха или по спортен екип, или костюмирани. Любимецът на цяла Италия обаче си разцъкваше абсолютно необезпокояван по хавлия, която покриваше само мъжкото му достойнство.