Джъстин Бийбър с нов гаф

Поп звездата Джъстин Бийбър споделя, че е отвратен от „безбройните лъжи”, които се пишат за него. Явно негативните статии са му дошли в повече след седмицата, в която му се наложи да отмени концерт, сби се с фотограф, припадна на сцената и загуби любимия си хамстер.

Дълъг пост от 19-годишния певец в неговия Instagram профил обяснява, че няма да влиза за лечение в клиника за лечение от алкохолна и наркотична зависимост, въпреки спекулациите и освен това смята, че не е заслужил с нищо всичките тези нападки от пресата.

„Всички в екипа ми казваха – дръж пресата щастлива – но на мен ми писна от безкрайните лъжи в медиите и неслучилите се гафове. Те пишат как съм щял да влизам в клиника и колко е разочаровано семейството ми от мен” пише Бийбър.

„Аз съм добър човек с голямо сърце. И не мисля, че заслужавам всичките тези нападки. Скъсах си задника, за да стигна до върха, а тежката ми работа не спира до тук. Всичко това не е лесно. Понякога се ядосвам. Аз съм човешко същество. Ще правя грешки. Ще порастна и ще стана по-добър благодарение на тях.”