Евиза спаси външния ми вид за сватбата на братовчедка ми

рокля за гост сватба

Минаха почти четири години, откакто бях на сватба, и именно поради тази причина не можех да спя от щастие, когато братовчедка ми от Бургас ми съобщи, че най-после ще направи решителната крачка към брак. Вълнението и у двете ни беше неимоверно, нямах търпение да дойде този прекрасен летен ден. Въпреки че бях толкова нетърпелива, незнайно защо постоянно отлагах търсенето на тоалет за сватбата. Чак когато оставаха два месеца, излязох по магазините. Прекарах цял уикенд в обикаляне по най-големите молове в града и не си харесах абсолютно нищо!

Започнах да се отчайвам, а малко по малко и да се паникьосвам, когато осъзнах, че до сватбата остава по-малко от един месец! Дори с неохота и срам споделих и на братовчедка си, че все още не съм си намерила тоалет за празника. Тя пък взе, че ме успокои, като ми каза, че дори една от шаферките й си е купила рокля само преди 2 дни и то от интернет. Веднага поисках да разбера кой е този онлайн магазин.

Още преди да затворя телефона, вече набирах на компютъра “eviza.bg”. Веднага щом го отворих, разбрах, че това е мястото, откъдето ще си купя прекрасна рокля. В магазина беше пълно със страхотни най-разнообразни модели в голяма гама от размери. Истинско щастие! Евиза на практика изглеждаше като царството на роклите. Имаше както спортно-елегантни, каквито обичам да нося всеки ден през лятото, така и строго официални и дори рокли за бал.

Начаса започнах да разглеждам стотиците модели и скоро след това вече си бях избрала няколко. Не можех да повярвам – един час в онлайн магазина беше много по-ползотворен от два дни обикаляне по магазините. Накрая успях да сведа колебанието си до два модела – тъмносиня къса рокля с дантелен гръб и по-небрежна кройка и дълга стилна рокля с флорални мотиви, която беше доста по-официална. Влюбих се и в двете и след дълъг размисъл все пак реших, че спортно-елегантната пасва повече на стила ми и затова си поръчах нея.

Само след два дни я получих у дома и нетърпеливо я премерих. Стоеше ми идеално! Не помня някога така да съм се възхищавала на поръчани онлайн дрехи. Тази рокля от Евиза, обаче, беше просто перфектна. Сестра ми също беше очарована и, въпреки че вече си беше купила тоалет за сватбата, си поръча от Евиза и много официална дълга тюркоазена рокля, с която реши да се облече за повода. И двете се наконтихме страхотно от този електронен бутик, чиито услуги дълго време възнамеряваме да ползваме за всякакви поводи.