Милиардерът Абрамович се сдоби с четвърта щерка

16
Роман Абрамович
Роман Абрамович

Руският милиардер и собственик на Челси Роман Абрамович стана баща за седми път, след като приятелката му Дария Жукова го дари с момиченце, което ще носи името Леа Лу.

Радостното събитие се е случило на 8 април, а приятел на семейството разкри пред „РИА Новости“, че в момента на раждането Абрамович е бил до леглото на възлюбената си:

„Майката и дъщерята се чувстват добре. Малката Леа Лу се роди миналия понеделник в Ню Йорк. Роман, разбира се, е много щастлив“.

Това е второ дете за 46-годишния бизнесмен и 15 години по-младата му приятелка, като двойката вече има син – Аарон Александър, а Абрамович има още пет деца – три дъщери (Ирина, София и Анна) и двама сина (Иля и Аркади) от бившата си жена Ирина.

Информациите, че Дария Жукова чака второто си дете от Роман, се появиха още през януари тази година, когато тя беше снимана на карибския остров Сейнт Бартс и медиите се усъмниха в наедрялото ѝ коремче.

Британските таблоиди също така отбелязват, че суперлуксозната яхта на Абрамович – Eclipse, е на котва в пристанището на Ню Йорк от два месеца насам.

И двете деца на руския милиардер от Даря ще имат американско гражданство, след като Аарон Александър се роди в Лос Анджелис през 2009 г.

Досега Роман Абрамович се е женил и развеждал 2 пъти, а с Даря Жукова живее на семейни начала. Руснакът се разведе с втората си жена Ирина през 2007 г. след 16 години брак.

След раздялата им тя получи рекордна издръжка и сега живее с петте им деца в имение в Западен Съсекс в Англия, оценявано на 18 милиона паунда.