Victoria SPA с номинация на Световните Spa & Wellness Награди

PrintЕлитната верига „Виктория спа“ влезе в топ 3 на спа центровете на Европа

Spa & Wellness индустрията от цяла Европа ще се събере в Лондон на единствената по рода си церемония за връчването на годишни отличия за най-добрите центрове за релакс в цяла Европа, информират  от ПРофайл.

На Световните Spa & Wellness Награди от 21-24 февруари тази година се очакват над 700 гости. Сред номинираните за Най-добър SPA център е българската верига Victoria SPA и по конкретно комплекса им в столичния хотел „Принцес „. Бизнесдамата Виктория Кесаровска е поласкана от номинацията и се надява, че на гала вечерта в Лондон ще чуе името на нейния SPA център като победител в категорията. Виктория спа участва в категория DAY SPA за Европа и се състезава с още 2 центъра – Ванила Айс, Ирландия и Урбан спа, Испания. На гала церемония в Хилтон Лондон на 24. 02 ще се връчи статуетка на един от тези 3 центъра.

Спа награди
Спа награди

Сред останалите категории и номинации, ще се състезават хотели и СПА центорве като Mandarin Oriental, Six Senses и Кемпински, както и индивидуална собственост като Les Sources де Caudalie и Lapinha Spa.

Специализирано жури от експерти ще определи първите места.