5 причини да посрещнете празниците със смарт часовник на ръката 

Подарете си полезна вещ, която ще ви донесе множество предимства през следващите 12 месеца

6
хубав смартуоч

Ако вече обмисляте тази покупка отдавна, значи сте на крачка от решаващата стъпка. Със сигурност няма да сгрешите, инвестирайки в смарт часовник – една вещ, която ще подчертае елегантността ви и същевременно ще ви донесе редица ползи през идните 12 месеца.

Вероятно не е необходимо да бъдете убеждавани повече, но изпитвате ли известни колебания, прочетете следните доводи на всички, които вече се радват на придобивката.

  1.   Приключение през 2022 г.

Във времена на пандемия, все по-търсени стават местата, които са посещавани рядко, или не поставят строги мерки пред пътуващите заради коронавируса.

Може би се броят на пръстите ви – поне тези, които са ви познати? А може би тепърва ще откриете нови и ще имате всички основания да се впуснете смело в това приключение?

Планирайте отсега подобни щури идеи, а обстоятелствата ще ги подредят в удачния момент. Бъдете спокойни, където и да сте, защото ще имате информация за местонахождението си и ще се придвижвате уверени, където и да се намирате в зададените от вас локации.

  1.   Спортни предизвикателства

Ако миналото лято е трябвало да оставите часовника си настрана, за да плувате или да се гмуркате, следващото няма да изглежда по същия начин. Стига да сте избрали модел, отличаващ се с водоустойчивост, а те повечето са такива, ще се насладите безпроблемно на избраните спортни предизвикателства, дори в морски условия.

Сега е най-доброто време да чертаете стратегии за новата година.

  1.   Мотивирайте се за здраве

И като говорим за спортни предизвикателства, може да заложите и само на разходки в града, докато разчитате на своя умен часовник да следи стъпките ви, изразходените калории и различните етапи от тренировката.

По-хубава мотивация от това просто не съществува, особено на прага на новия период, който настъпва след броени дни.

  1.   Гъвкавост във всяка ситуация

Да имате опция да приемете или отхвърлите входящите обаждания понякога се оказва неочаквано добра възможност. А ако сте натоварени с багаж, деца и няколко ангажимента в ежедневието си, ще го оцените като допълнителен плюс.

Важното е, че разполагате със свобода и вариант за избор във всяка една ситуация.

  1.   Екстра селфи

Някои устройства вече са оборудвани с камера, при това достойно може да се сравнява с тази на телефоните, каквото и да казват за нея.

В крайна сметка често по-значимо се оказва да уловиш мига, отколкото да си в преследване на него, екипиран с техника от последна технология.

Екстра селфи в ценните моменти на емоции и преживявания! Какво ще кажете – не си ли струва?

Разгледайте топ офертите на Timer.bg, където ще откриете множество модели от висок клас производители.