Как да изберем парфюм за лятото?

27
парфюм за лятото

Изборът на парфюм винаги е много личен. Въпреки че зависи от вашите предпочитания, вашата индивидуалност и дори pH на кожата ви, идеалният аромат за вас винаги е някъде там, просто трябва да го намерите.

Как се избира парфюм? Когато лъчите на слънците се засилят, кой летен парфюм ще бъде най-добрият избор? Прочетете за нашите съвети как да изберете парфюм, който завърта главата за лятото.

Защо вашият парфюм трябва да се променя със сезоните?

Независимо дали сте лоялни към един и същи аромат от години или изпитвате нужда да промените нещата, може да искате да адаптирате аромата си към сезона. Защо? Различното време и смяната на сезона оказват пряко влияние върху нашето настроение и как се чувстваме.

Началото на лятото винаги ни кара да копнеем за свободата да избягаме от всичко. Дори и да няма шанс да излетите някъде екзотично, новият парфюм може да ви пренесе и да събуди сетивата ви (опитайте Swiss Arabian и няма да съжалявате и за миг).

Парфюм: кои нотки да изберем за лятото?

Важно е да се съсредоточите върху това, което харесвате, когато избирате парфюм. Ако вашият аромат ще даде бегла представа за вашата личност и за това кои сте всъщност, той трябва да ви накара да се почувствате уверени и сигурни в себе си. Следвайте нашето ръководство, за да изберете най-добрия летен аромат.

Парфюмът и слънцето вървят ли заедно?

Лятото е тук поне за още месец! Планирате да поработите върху тена си с целодневна сесия на шезлонг, но не можете да излезете от къщата без няколко пръскания парфюм? Не се безпокой! Следвайте тези съвети как да носите парфюм в слънчеви дни:

– Създайте облак от аромат с няколко впръсквания. Разходете се през него, за да уловите аромата.

– Напръскайте малко парфюм върху косата си. Докато косата ви се развява от морския бриз, тя ще освободи част от приятния аромат на парфюма.

– Парфюмирайте дрехите си. Напръскайте своя аромат на няколко сантиметра от тъканта.

Изберете леки аромати

Лято: слънцето грее и температурите се повишават. Въпреки любовта ни към горещото лятно слънце, не можем да устоим на възможността да се насладим на свежо усещане, когато става въпрос за нашите парфюми!

Разбира се, не искате да се примирите с тежък аромат това лято, но искате да намерите дълготраен аромат. Идеалният компромис? Освежаващ летен аромат, който се задържа през целия ден и се задържа върху кожата ви вечер.

За страхотно свежо усещане това лято, защо не комбинирате ароматите си? Добавете парфюмна вода с традиционен аромат на одеколон (със свежи цитрусови нотки) и сте готови!

Аромати, които миришат на лято

Лятото е свързано с леки, сладки аромати. Ако не сте достатъчно смели да изберете плодови и екзотични аромати през останалата част от годината, сега е моментът да направите крачката!

Не сте фен? Изберете ободряващи цитрусови нотки и флорални базови нотки за стимулиращ ефект.

Търсите лек и чувствен летен аромат за жени? Изберете нотки на червени горски плодове, съчетани с лека нотка на ванилия. Запазете прохлада в горещите дни с освежаващия ефект на морски нюанси. Със сигурност ще ви хареса!

Не винаги е лесно да изберете парфюм и също толкова сложно е да изберете правилния сезонен аромат.

Все още не сте сигурни как да изберете парфюм за лятото? Оставете интуицията си да ви води, докато намирате върховния безгрижен, но същевременно съблазнителен аромат: ще бъдете неустоими това лято!