Кои дамски и мъжки обувки трябва да присъстват във всеки гардероб

39
червени дамски обувки

Модата се мени, хората имат различни вкусове и потребности, но винаги има един минимален набор от обувки, които всяка уважаваща себе си дама и всеки истински мъж трябва да има в гардероба си. Вижте нашите предложения по-долу.

Задължителните обувки за всяка стилна жена

Високи токчета

Могат да се комбинират с дънки или рокля, ето защо намирането и закупуването на перфектните дамски обувки на висок ток е задължително за всяка жена. Тъй като покриват всякакви случаи и събития, си струва да изберете от неутралните цветове – сиво, кафяво, карамел или черно.

Бели маратонки

Защо го обичаме? Тъй като са елегантни, супер удобни, сега може да се носи с почти всеки тип дрехи, от официален панталон до дънки или рокля, и могат да се носят удобно през всеки сезон, освен през зимата – идеални са за пролетта, лятото и есента.

Черни всекидневни боти

Има дни (като пролетна или есенна дъждовна неделя), когато не ни се иска да изпъкваме с елегантност, а предпочитаме да отпуснем краката си по най-удобния начин. За такива случаи (и така или иначе, всеки ден) е идеално да вземете любимите си черни – издръжливи, водоустойчиви – боти и да тръгнете на разходка.

Стилни ботуши над коляното

Независимо дали ще изберете равна подметка или версия на висок ток, с тези ботуши може да спирате погледите върху краката си. Не е нужно да са прекалено дълги, добре е да са малко над коляното, с перфектна малка рокля или по-къса пола, но може да се напъхат и в изключително тесни дънки. Ще бъдете женствена и изключително шик.

Стилни сандали

Не е зле да имате такива сандали в гардероба си. В днешно време металическите, сребърни версии са много модерни и пасват на всяко облекло.

Червени обувки с високи токчета

Независимо дали ще изберете обикновен червен ток на стилет, боти до глезена, сандали или дори равни подметки, този нюанс също е задължителен. Тази обувка е гореща, грабваща вниманието, привличаща и също обичана от мъжете.

Задължителните мъжки обувки

Обувките са крайъгълният камък на модерен мъжки гардероб, дори и когато лятото предстои и се очаква да сме максимално леко облечени.

Мокасини – некоронованият крал на летните мъжки обувки

За любителите на класическата елегантност и изтънчения стил може да бъде идеалният избор са мъжките мокасини. Удобни и стилни в ежедневието, могат да бъдат допълнени е елегантен костюм и ежедневна визия. Въпреки че придава нотка на непринуденост в първия случай, те нежно подправят втория. Задължително е да вземете много тънки памучни чорапи за тях.

Мъжките мокасини са стилен посланик на комфорт и удобство. Предлагат се в безброй видове и цветове, в допълнение към класическите сини, черни и кафяви. Не се колебайте да експериментирате с по-малко обикновени цветове. Спортен, свободен, елегантен ежедневен или класически – мокасинът придава запомнящ се характер на почти всяка визия.

Маратонки – спортната обувка, която ви придружава навсякъде

Ако искате да опознаете някого, извървете една миля в обувките му, се казва. И ако имате обувки, които ще ви придружават, независимо колко далеч сте от целта си, най-вероятно това са маратонките. Удобни, стилни, лесни за комбиниране – неслучайно са едни от най-популярните мъжки обувки в категорията. През лятото има много добре вентилирани решения и вълнуващи цветове, за да подобрят както ежедневните, така и спортните облекла, а за останалите сезони има кожени и GoreTex варианти, които пазят крака от студа и влагата.

Бели спортни обувки – неизбежна част от мъжкия гардероб

Подобно на бялата тениска, бялата спортна обувка е вечна класика, която е неизбежна основна част от мъжкото облекло от десетилетия. Тя може да бъде разнообразена и комбинирана по много начини, благодарение на което могат да се извадят няколко различни визии – от спортен, през ежедневен до елегантен стил.