Полезни аксесоари за смартфон за пътуване

21
Аксесоари за смартфони

Понякога може да е трудно да разберете какви неща наистина могат да ви бъдат полезни при пътуване. Съставихме малък списък с аксесоари за телефони, които ще направят пътуването ви удобно.

  1. Протектор за смартфони

Съгласете се, че ще бъде много разочароващо, ако по време на пътуване на екрана на смартфона се появи пукнатина, дори и най-малката. Смяната на екраните на съвременните смартфони е доста скъпа. Защитното стъкло е плътен аксесоар, състоящ се от няколко слоя, предназначен да предпазва дисплея на вашия телефон. В случай на падане или друг инцидент, протектора ще поеме всички удари върху себе си, като го предпазва от драскотини и пукнатини. Когато избирате този аксесоар уверете се, че е съвместим с вашето мобилно устройство и е издръжлив. Производителите посочват индикатора за сила с буквата „H“. Стойността на този индикатор определя как протектора устоява на появата на пукнатини, драскотини, стружки и всякакви механични влияния. Ако това обозначение не е на опаковката, то може да се спука дори в момента на залепване към дисплея на смартфона. Защитното стъкло покрива само предната част на телефона. За да предпазите целия телефон от дефекти и повреди, ще ви е необходим издръжлив защитен калъф.

  1. Кейсове и калъфи за смартфони

Изберете аксесоар, който приляга плътно на устройството и не блокира високоговорителя, конекторите и задната камера. Издръжлив защитен калъф за вашия смартфон с Android или iPhone може да предотврати повреда от всякакъв вид. Има различни видове калъфи, но препоръчваме да закупите удароустойчив: той е непретенциозен при поддръжка, лесен за подмяна и осигурява отлична защита за всички повърхности на смартфона. Кейса леко увеличава размера на устройството и не пречи на работата му. Ако сте фен на прекарването на време близо до или под вода, водоустойчив калъф ще бъде най-доброто решение за вас.

  1. Водоустойчив калъф

Въпреки факта, че много смартфони имат гаранция за водоустойчивост от производителя (прочетете повече), те не са напълно защитени от повреда, когато паднат в басейн, море или локви. Предотвратете бедствие с водоустойчив калъф за телефон. Много модели водоустойчиви калъфи ви позволяват да потапяте смартфона си под вода на голяма дълбочина и да снимате страхотни видеоклипове или да създавате зрелищни снимки за дълго време. Този аксесоар ще поддържа телефона ви сух и ще спести пари за ремонт.

  1. Power Bank (или външна батерия)

Съвременните смартфони могат да бъдат разредени в най-неподходящия момент, както при пътуване, така и в ежедневието. В този случай ще помогнат преносимите батерии, които могат да зареждат смартфон или друга джаджа по всяко време. Така че можете да спестите повече спомени на мобилната си камера и винаги да останете свързани.

  1. Поставка за кола

Стойката за кола е чудесен аксесоар за вашия смартфон, особено когато пътувате с кола. Стойката задържа и защитава телефона ви по време на шофиране, като гарантира безопасно и комфортно каране. Можете да изберете магнитна или немагнитна стойка, която във всеки случай ще закрепи телефона ви на правилното място и ще улесни пътуването с колата ви.

  1. Смарт часовник

Интелигентен часовник с вградено проследяване на активността ще ви помогне да следите вашето здраве и общо физическо състояние: модели на сън, активност, броене на стъпки. Някои умни часовници поддържат специални измервания: проследяване на стреса, нива на кислород в кръвта. Освен това много от тях са направени водоустойчиви, което ви позволява да използвате часовника по време на плуване или под вода.

  1. Говорител

JBL Високоговорителят е удобен за използване, когато карате колело, плувате в басейна или се излежавате на плажа. Тези високоговорители са чудесни за използване на открито. Сега пазарът предлага много Bluetooth високоговорители, които осигуряват добро качество на звука и работят с всеки смартфон. Някои Bluetooth високоговорители са водоустойчиви и могат да се използват като високоговорители или като източник за зареждане на вашето мобилно устройство. Изберете аксесоар с дълъг живот на батерията.

  1. Стик за селфи

С бързо нарастващата си популярност, този аксесоар за смартфон непрекъснато се развива. Днес селфи пръчките са с компактни размери за лесно пренасяне. Те също така са оборудвани с различни функции, за да можете да правите спиращи дъха снимки от пътуване: режими, водоустойчивост или Bluetooth. Те са полезни, когато искате да направите групови снимки с красиви пейзажи на заден план или когато няма кой да направи снимки вместо вас.

  1. Безжични слушалки

Независимо от продължителността на пътуването и транспортното средство, много хора не могат без добри слушалки, когато пътуват. С тяхна помощ можете да слушате любимата си музика, да гледате филми и видеоклипове. За тези, които не обичат външния шум, но предпочитат уединението, няма нищо по-важно от качествени слушалки, които потискат външния шум. Съвременният пазар предлага много устройства, които се отличават с висококачествени звукоизолационни свойства. Независимо дали отивате на дълго приключение или на кратко пътуване, вашият смартфон ви придружава навсякъде. Наличието на полезни аксесоари към него ще направи всяко ваше пътуване незабравимо!