Полезни ли са секс стимулантите?

13
секс стимуланти

Трудности в интимния живот се срещат както при мъжете, така и при жените. Като правило те се отнасят до намаляване на нивото на либидото. Причините са свързани с напредване на възрастта, психологически проблеми, заболявания и др. Невъзможността да се получи пълно удоволствие от половия акт води до намаляване на привличането.

Сексуалната активност е важен показател за здравето както за мъжете, така и за жените. Освен това интимните отношения до голяма степен определят качеството на живот. Но какво ще стане, ако абсолютно не искате интимност, а сексуалните ласки не доставят удоволствие? Намаленото либидо или липсата на сексуално желание днес става все по-чест проблем. Удоволствието от интимността не може да се получи без взаимно сексуално привличане. Трудно е за хората, подложени на стрес в работата, физически и психически изморени, да се настроят на вълна от удоволствие и любов. Тогава на помощ идват секс стимулантите – средства, които засилват сексуалното желание.

Те са популярни както сред мъжете, така и сред жените. Дамите ги използват активно за преодоляване на срамежливостта, разкриване на интимен потенциал и в борбата срещу фригидността. Помагат им да постигнат оргазъм много по-лесно от обикновено.

Жените се възбуждат по различен начин от мъжете. Всъщност при представителите на силния пол сексуалното желание може да възникне дори просто при вида на гол партньор. А нежният пол, напротив, се нуждае от време, за да „узрее“. Тук на помощ идват женските стимуланти.

За да може една жена бързо да се възбуди, тя трябва да бъде правилно подготвена. Любовната игра не винаги е достатъчна. Ако не е достатъчно възбудена, по време на секс могат да се получат наранявания. Поради микропукнатини рискът от инфекции е висок.

Положителен ефект

Секс стимулантите помагат за по-лесната възбуда и сексуално освобождаване, които са изключително важни за здравето на партньорите. При редовен секс, те са по-малко податливи на стрес и депресия. Освен това изгражда доверие и интимност между тях.

Удовлетворяващият сексуален живот може да насърчи добро емоционално здраве, което от своя страна може да насърчи доброто физическо здраве. Например, оргазмът или всяко любящо докосване може да накара тялото да отдели вещества, които облекчават болката, укрепват имунитета или повишават настроението дълго след като непосредственото удоволствие отмине. Наистина, хората, които имат силни, интимни отношения, са склонни да имат по-малко хронични заболявания и да живеят по-дълго, показват някои изследвания. Така че, използването на секс стимулантите е основателна причина, освен удоволствието да се справите със загубата на сексуален апетит, независимо от вашата възраст.

Странични ефекти

Ако преди безопасността на стимулантите е била под съмнение, съвременните технологии запазват здравето и повишават тонуса.

Принципът на действие на мъжките и женските стимуланти е да ускорят притока на кръв. Това е причината за често срещан страничен ефект от тях – зачервяване на лицето или други части на тялото. Не трябва да се притеснявате, това е нормална физиологична реакция, която не продължава много дълго. Понякога причиняват главоболие или виене на свят.

Задължително условие е да спазвате указанията на опаковките и да следите съставките за нежелани алергични реакции.

Заключение

Сексът е важна част от нашия живот, засягащ здравето и емоционалното състояние. Интимните проблеми, които възникват в една двойка, се отразяват във взаимоотношенията. Ако в даден момент почувствате намаляване на привличането към партньора си, си струва да опитате да коригирате ситуацията с натурални стимуланти.